LTD - Székhely

Székhelyszolgáltatás

Az Ltd székhelyének megválasztása azért nagyon fontos, mert minden, a céget érintő dokumentum erre a postai címre fog érkezni. Ennélfogva pedig gondoskodni kell a postai küldemények lehetőség szerint minden esetben történő átvételéről és adatvédelmi szempontból való megfelelő tárolásáról, főként az olyan LTD-knél, ahol alkalmazottakat foglalkoztatnak vagy mások adatait kezelik és bármely adatok levél tartalmaként érkezhetnek a regisztrált iroda postacímére.

Ha valaki a cégünk által nyújtott regisztrált iroda szolgáltatást szeretné igénybe venni, annak költsége £10.00+VAT, amennyiben a director a UK-ban tartózkodik és £15.00+VAT, ha azon kívül.

Amennyiben valaki nem kívánja igénybe venni a havi könyvelési opciót, csupán a regisztrált iroda szolgáltatást igényli, úgy a díjak módosulhatnak, illetve egy összegben előre egy évre kérjük kiegyenlíteni.

A székhelyszolgáltatás a cég regisztrált iroda címét jelenti, nem összetévesztendő a címmel, melyről a vállalkozás üzemel. Ennek megfelelően csomagokat, visszáruzott termékeket nem áll módunkban átvenni.