Workplace Pensiondirektorok es hozzátartozóik részére

A munkaadók számára háromévente esedékessé válik a Workplace Pension újrajelentési kötelezettség.

Mikor NEM kötelező a Workplace Pension?
– Ha valaki egy cég direktora (hozzátartózók is ide tartoznak) és bejelentett munkavállalója is egyidejűleg, abban az esetben NEM kötelező a Workplace Pensionbe belépni.
– Azonban KÖTELEZŐ a Pension Regulátor-nál a kötelezettség alól felmentést kérnie.

A felmentési kérelem elmulasztása esetén azonnali £400-os birsággal, illetve napi akár £10-os birsaggal kell szamolni, ameddig a felmentési kérelem le nincs adva.

Mennyibe kerül az ACS Liberty Group Ltd-nél a Workplace Pension alóli felmentés?
Saját cégében direktorként (hozzátartózók is ide tartoznak) és egyben bejelentett munkavallalóként is tevékenykedő Ügyfelek regisztrációja alóli felmentés és jegyzőkönyv Pension Regulator fele törtenő elkészítése £ 72.00/egyszeri díj.
A díjazás egyszeri díj, a cég mint munkaadó részére és nem alkalmazottanként értendő!

Amennyiben azt szeretné, hogy a felmentési kérelmet cegünk végezze el, kérjuk, e-mailben jelezze felénk a következő szöveggel:
Kijelentem és egyben megbízom az ACS Liberty Group Ltd-t, hogy a Workplace Pension alóli felmentést elvégezze helyettem.
A megállapított díjazást elfogadom.

Amennyiben azt szeretné, hogy a felmentési kérelmet saját maga díjmentesen végezze el:
Természetesen önállóan is megoldható a bejelentés, de ennek ügyintézésével kapcsolatban sajnos nem tudunk segíteni, hiszen hivatalos megbízas nélkul nem látunk bele a rendszerbe.
Amennyiben önállóan szeretné a kérelmet leadni, itt olvashat róla bővebb információt: https://www.thepensionsregulator.gov.uk/en

Amennyiben csatlakozni szeretne a Workplace Pension-hoz, Weboldalunkon a Tudástárunkban a “Workplace Pension” menüpont alatt bővebb információt talál: https://client.acslibertygroup.com/ugyfelportal/tudastar.php?tipus=2