Az adóbevallásról

A 2018-2019-es adóév elektronikus bevallásának utolsó határideje 2020. január 31.

Általában minden Egyéni Vállalkozónak Self-Employed készítenie kell adóbevallást az adott adóévre vonatkozóan, amennyiben bevétele meghaladja az £ 1,000-ot.

A bevallás lebonyolítását az Ön döntése alapján elindíthatjuk előre egyeztetett időpontot követően személyes találkozó keretein belül, illetve emailen, levelezés és telefonos konzultáció útján.

Ahhoz, hogy a legmaximálisabb könyvelési precizitást tudjuk biztosítani, át kell látnunk pontosan a végzett tevékenységet, a bevételi forrásokat, az adott adóévre vonatkozólag.

Ennek érdekében szükségünk van, egy részletes kérdőív kitöltésére, annak érdekében, hogy a nyomtatványon szereplő adatok figyelembevételével tájékoztatni tudjuk a könyveléshez szükséges dokumentumok beszerzéséről, konkrét szolgáltatásaink köréről és a bevallással kapcsolatos árainkról.

Amikor jóváhagyta ajánlatunkat és egyben szerződésünket, kiállítjuk a számlát, melyet elektronikusan vagy online bank segítségével ki lehet egyenlíteni.

Miután a bevallás elindításához szükséges anyagok és dokumentumok rendelkezésünkre állnak és az általunk kiállított számla ellenértékének kiegyenlítése is megtörtént elindítjuk a bevallási folyamatot.

Az általunk kikalkulált eredményről tájékoztatjuk, majd ezt követően megtörténik a bevallás az Adóhatóághoz (HM Revenue & Customs) történő leadása.

Az ügy lezárásaként fogjuk kiküldeni az összeállított anyagot, melyet 6 évig szükséges megőriznie.

Cégünk nem az ügyfeleink által közölt “bemondásos” számadatok alapján adja be az adóbevallást!

A rendelkezésünkre álló és általunk bekért számlák, költségek és bankszámlakivonatok alapján, komplett és tételes könyvelést készítünk. Ennek tükrében maximális pontosságot, adóellenőrzés során pedig biztonságot tudhatunk magunk mögött az adóbevallást illetően.

Help

Általában minden Egyéni Vállalkozónak (Self Employed) készítenie kell adóbevallást az adott adóévre vonatkozóan, amennyiben bevétele meghaladja az £ 1,000-ot.

Cégünk nem az ügyfeleink által közölt "bemondásos" számadatok alapján adja be az adóbevallást!

Amennyiben cégünk szolgáltatását szeretné bevallásának elindításához igénybe venni, az alábbi elérhetőségeken keresztül van lehetősége kapcsolatba lépni velünk.

[contact-form-7 404 "Nem található"]
Adóbevallás igénylése